1 кг гъби
50 гр масло
100 гр топено сирене
100 гр кашкавал
1 домат
черен пипер
мащерка
чубрица
сол на вкус
Почистете гъбите с влажна хавлия и махнете дръжките. Посолете ги със солта и във всяка гъбка сложете парченце масло. Добавете по малко топено сирене, настърган домат и най-отгоре сложете резен кашкавал. Овкусете с подправките и печете в умерена фурна до златисто.
сол на вкус
Почистете гъбите с влажна хавлия и махнете дръжките. Посолете ги със солта и във всяка гъбка сложете парченце масло. Добавете по малко топено сирене, настърган домат и най-отгоре сложете резен кашкавал. Овкусете с подправките и печете в умерена фурна до златисто.
Няма коментари:
Публикуване на коментар