22 октомври 2011 г.

Пълнени домати с пилешко месо. Лесно, бързо и вкусно!

Продукти:
домати
сварено пилешко месо
глава стар лук
майонеза
сирене или кашкавал
олио
магданоз
чубрица
черен пипер
сол



Измиваме доматите и изрязваме капачетата. Издълбаваме домата с малка лъжичка, така че стените да не са по-тънки от един сантиметър. Нарязваме пилешкото месо на кубчета, а лука на дребно. В дълбок тиган запържваме пилешкото месо и малко преди да е готово добавяме и лука. Оставяме да се запържи всичко добре. Разбъркваме и овкусяваме с подправките. Пълним издълбаните домати с плънката и отгоре слагаме малко майонеза. Редим доматите в огнеупорна тава, поливаме малко олио и запичаме леко в предварително загрята фурна. Пет минути преди да е готово настъргваме сиренето или кашкавала. След като са готови нарязваме магданоз на ситно и украсяваме.
Лесно, бързо и вкусно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар