18 август 2011 г.
Боб с наденица
Продукти:
3-4 супени лъжици олио
1 глава лук, обелена и нарязана
3-4 скилидки чесън, обелен и счукан
400 гр консервирани домати
400 гр сварен и отцеден боб
няколко щипки захар
220 гр свинска наденица /заместител може да е и колбас/
100 гр настърган чедър /вид английско твърдо сирене, има го в Пикадили/
Загрейте фурната до 200 градуса. В тиган задушете в олио лука, чесъна, солта и черния пипер за около 5-7 минути, докато лука омекне. Добавете доматите и боба и оставете да заври. Сложете няколко щипки захар и сол, ако е необходимо. Добавете наденицата накрая и прехвърлете всичко в огнеопорна тава. Печете около 40 минути като накрая добавите и чедъра.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар