8 септември 2011 г.

Балсамов дресинг

Продукти:
1/4 балсамов оцет
2 супени лъжици вода
2-3 супени лъжици суха или прясна мащерка
1 супена лъжица босилек
чесън на прах
1-4 чаена лъжица черен пипер


Вместо да купувате от най- близкия магазин съдържащ при всички случай нездравословните консерванти и добавки и нямащ нищо общо с оригиналният, традиционен балсамов оцет, който на световния пазар е много скъп си направете ваш.
Просто сложете всички съставки в стъклена бутилка и разклатете добре, това ще ви е достатъчно за 6-8 порции и можете да го съхранявате в хладилник, за да запази своята свежест. Така винаги ще имате един прекрасен, свеж балсамов оцет за салатата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар