Продукти:
200-300 гр пилешки дробчета, воденички, сърца
1 малка глава лук
1 морков
1 средно голям картоф
фиде
1 яйце
1/2 чаена лъжица лимонена киселина или лимонов сок
черен пипер на зърна
чимен
пресен магданоз
сол
Леко сварете, нарязаните на ситно пилешки дробчета. Нарежете на ситно лука, а моркова и картофа на кубчета. Добавете ги към пилешките дреболиии и оставете да заврат десетина минути. Добавете фидето и подправките, без магданоза. След като се сварят всички продукти, дръпнете от огъня. Супата трябва леко да поизстине, за да направим застройката. В малка купа счупете яйцето и добавете лимоновия сок. Разбъркайте с вилица добре. На тънка струйка, при непрекъснато бъркане добавете застройката към супата / за да не се пресече яйцето/. Поръсете със ситно нарязания магданоз.
200-300 гр пилешки дробчета, воденички, сърца
1 малка глава лук
1 морков
1 средно голям картоф
фиде
1 яйце
1/2 чаена лъжица лимонена киселина или лимонов сок
черен пипер на зърна
чимен
пресен магданоз
сол
Леко сварете, нарязаните на ситно пилешки дробчета. Нарежете на ситно лука, а моркова и картофа на кубчета. Добавете ги към пилешките дреболиии и оставете да заврат десетина минути. Добавете фидето и подправките, без магданоза. След като се сварят всички продукти, дръпнете от огъня. Супата трябва леко да поизстине, за да направим застройката. В малка купа счупете яйцето и добавете лимоновия сок. Разбъркайте с вилица добре. На тънка струйка, при непрекъснато бъркане добавете застройката към супата / за да не се пресече яйцето/. Поръсете със ситно нарязания магданоз.
Няма коментари:
Публикуване на коментар